Skip to content
Menu
Menu

Zaalverhuur

Meerhoeve is de perfecte locatie voor elk feest en iedere receptie. De invulling van het feest kan helemaal naar uw wensen worden ingevuld. Een besloten diner, een informele borrel of liever een uitgebreid warm en koud buffet? Wij zorgen ervoor dat uw dag helemaal bijzonder wordt. 

Wij beschikken over een uiterst sfeervolle feestzaal in onze verbouwde boerenschuur. Veel authentieke details zijn bewaard gebleven en geven net dat gezellige sfeertje waarnaar je op zoek bent. Bovendien is ons bedrijf gelegen in een prachtige landelijke omgeving en kun je bij mooi weer genieten van rust en ruimte.

Alle moderne voorzieningen zijn aanwezig om je evenement tot een waar feest te maken. Niet alleen met professioneel licht-, beeld- en geluidsapparatuur, maar ook hebben we alles in huis om jouw evenement een passende aankleding te geven. De Meerhoeve heeft plaats voor maximaal …. bezoekers.

Of u nu kiest voor een receptie, avondfeest, een barbecues of een buffet, het kan! We nodigen u graag uit om onder het genot van een kop koffie met u de mogelijkheden te bespreken.