Skip to content
Menu
Menu

Bruiloft op de Meerhoeve

Meerhoeve heeft alles in huis om van jullie bruiloft de mooiste dag van jullie leven te maken. Onze sfeervol ingerichte feestzaal biedt voor ieder weertype een prachtige invulling. Bij goed weer kunt u zo vanuit de feestzaal door de openslaande deuren naar de robuuste veranda met gezellig terras en de zonnig gelegen landelijke tuin, waarbij de paarden op de achtergrond een prachtig decor bieden. Desgewenst kan de trouwceremonie in de tuin plaatsvinden. 
Ook is het mogelijk om van de standaard af te wijken en bijvoorbeeld een bruiloft in festivalstijl te realiseren op de naastgelegen landerijen. 

Wij gaan graag met jullie om tafel om jullie wensen helder te krijgen. Bespreek met ons jullie wildste ideeën en wij kijken of deze realiseerbaar zijn. 
Nog geen idee hoe de dag er precies moet komen uit te zien? Geen enkel probleem! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jullie gedegen adviseren over de ideale dag planning. Wij hebben alle knowhow in huis om de dag perfect getimed te laten verlopen. 

Verras jullie gasten met een spetterende entree
Wijdenken wij graag met jullie mee over een originele entree op jullie eigen bruiloft. Met een speedboot door het kanaal aankomen, van een trap uit het plafond verschijnen, met een oldtimer de feestzaal in rijden, wij draaien onze hand er niet voor om. Samen met jullie proberen wij de meest originele entree te bedenken en tot uitvoer te brengen.  

Goed bereikbaar
Gelegen op nog geen 1500 meter van de A7 zijn wij perfect bereikbaar voor jullie gasten. Ook bieden wij ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.