Skip to content
Menu
Menu

Bruiloft op de Meerhoeve

Meerhoeve heeft alles in huis om van jullie bruiloft de mooiste dag van jullie leven te maken. Onze sfeervol ingerichte feestzaal biedt voor ieder weertype een prachtige invulling. Bij goed weer kun je zo vanuit de feestzaal door de openslaande deuren naar de robuuste veranda met gezellig terras en de zonnig gelegen landelijke tuin, waar de paarden op de achtergrond een prachtig decor bieden. Desgewenst kan de trouwceremonie in de tuin plaatsvinden. 
Ook is het mogelijk om van de standaard af te wijken en bijvoorbeeld een bruiloft in festivalstijl te realiseren op de naastgelegen landerijen. 

Wij gaan graag met jullie om tafel om jullie wensen helder te krijgen. Je kunt gerust je wildste ideeën bij ons op tafel leggen en wij kijken of deze realiseerbaar zijn. 

Weddingplanning
Nog geen idee hoe de dag er precies moet komen uit te zien en schiet je hiervan in de stress? Geen enkel probleem! Laat het plannen van jullie bruiloft over aan ons als professional. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jullie gedegen adviseren over de ideale dagindeling en nemen wij jullie zorgen geheel uit handen. Wij hebben alle knowhow in huis om de dag perfect getimed te laten verlopen. Tevens hebben wij uitstekende contacten met vele leveranciers die in de trouwbusiness actief zijn. Wij fungeren als aanspreekpunt en zorgen ervoor dat alles bij elkaar komt op jullie trouwdag en jullie zorgeloos en ontspannen kunnen genieten van jullie bruiloft.

Verras jullie gasten met een spetterende entree
Wij denken wij graag met jullie mee over een originele entree op jullie eigen bruiloft. Met een speedboot door het kanaal aankomen varen? Van een trap uit het plafond neerdalen? Met een oldtimer de feestzaal in rijden? Wij draaien onze hand er niet voor om! Samen met jullie proberen wij de meest originele entree te bedenken en tot uitvoer te brengen.  

Goed bereikbaar
Gelegen op nog geen 1500 meter van de A7 zijn wij perfect bereikbaar voor jullie gasten. Ook bieden wij ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.