Skip to content
Menu
Menu

Uitvaartdienst & condoleance

Een persoon die je liefhebt, is er plotseling niet meer. Wat overblijft is een groot gemis en vele herinneringen die je graag wilt delen met familie en vrienden.

Meerhoeve biedt alle noodzakelijke faciliteiten om een uitvaartplechtigheid of condoleance goed tot zijn recht te laten komen. Onze zaal biedt genoeg ruimte en ca. 120 zitplaatsen. Op deze manier kun je met veel mensen tegelijkertijd afscheid nemen.

Je kunt de uitvaartdienst of condoleance geheel naar eigen inzicht invulling geven. Wij werken nauw samen met plaatselijke uitvaartverzorgers. Samen kunnen wij al jouw zorgen omtrent de organisatie uit handen nemen zodat jij rustig de tijd hebt om te rouwen.

Bij ons bent je niet aan tijd gebonden en kun je in alle rust afscheid nemen van jouw dierbare. Daarnaast is het mogelijk om na de uitvaartplechtigheid of condoleance rustig na te zitten met familie of gezamenlijk te lunchen of te dineren. Bij mooi weer kunt je lekker naar buiten om even op adem te komen in onze landelijke tuin. Kinderen kunnen even lekker rennen of spelen.

Al je wensen zijn bij ons bespreekbaar. Wij zullen proberen hier zoveel mogelijk invulling aan te geven.